Παρουσιάσεις υλικών

Hikvision DS-PDC10(DM&AM) – Περιμετρική προστασία με υψηλή ευελιξία εφαρμογής

Ο διάσημος πλέον συναγερμός AX-PRO της Hikvision επεκτείνει τον περιφερειακό του εξοπλισμό και προτείνει μία ενσύρματη έκδοση για κάθε μία από τις πετυχημένες μέχρι τώρα ασύρματες κουρτίνες DS-PDC10(DM&AM)-EG2-WE.

Οι ενσύρματες αυτές κουρτίνες δημιουργήθηκαν για να πλαισιώσουν, τόσο την υβριδική έκδοση πίνακα της οικογένειας όσο και οποιοδήποτε άλλο πίνακα της αγοράς. Δύο είναι λοιπόν οι διαθέσιμες εκδόσεις, μία με διπλό υπέρυθρο αισθητήριο και μία με διπλή τεχνολογία, PIR & MW καθώς και με ενσωματωμένο Active Anti-mask.

Η πολύ λεπτή της σχεδίαση εγγυάται εφαρμογή ακόμα και σε πολύ λεπτό διάκενο παραθύρου-παντζουριού αλλά και με την κλασική διαθέσιμη γωνία τοποθέτησης, μπορεί να εγκατασταθεί πλευρικά ή εγκάρσια, ανάλογα τη μορφολογία του χώρου.

Διαθέτει διακόπτη επιλογής τοποθέτησης, πλευρικά σε ύψος μέχρι 4 μέτρα, ή ταβάνι σε ύψος μέχρι 6 μέτρα. Η εμβέλεια της είναι 11 μέτρα για τοποθέτηση σε τοίχο και 6 μέτρα για τοποθέτηση σε ταβάνι. Με βαθμονόμηση προστασίας ΙΡ65, μπορεί να τοποθετηθεί τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.