Παρουσιάσεις υλικών

Hikvision AX PRO Kit – To ολοκληρωμένο σύστημα ασύρματου συναγερμού

To ΑΧ ΡΡΟ της Hikvision αποτελεί το σημείο αναφοράς του κορυφαίου κατασκευαστή σε ότι αφορά τα συστήματα συναγερμού ασύρματης τεχνολογίας.

Μεταξύ των πολλών προτάσεων που συναντάμε σε αυτή την μεγάλη οικογένεια είναι και το AX PRO Kit  DS-PWA64-KIT-WE που συνιστά ένα kit που περιλαμβάνει : Ασύρματο πίνακα  – Ασύρματο χειριστήριο – Ασύρματο ανιχνευτή – Ασύρματη μαγνητική επαφή. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη λύση που βασίζεται στον πίνακα DS-PWA64-L-WE και υποστηρίζει 32 ετικέτες (tag), 16 περιοχές, 64 ζώνες (έως 48 PIRCAM) καθώς επίσης και Voice Prompt, ενσωματωμένο μεγάφωνο αλλά μνήμη 5000 συμβάντων.

Ο προγραμματισμός αλλά και χρήση του ξεχωρίζει για την ευκολία του μέσω των εργαλείων: Hik-Connect / Hik-ProConnect / Web Portal / IVMS4200 / Convergence Cloud. Υποστηρίζει ασύρματο δίκτυο και WiFi με ενσωματωμένο GPRS και κρυπτογράφηση AES-128 με αλλαγή συχνότητας. Διαχείριση συσκευών: 32 ασύρματα χειριστήρια (keyfob), 2 ασύρματες σειρήνες, 8 πληκτρολόγια (συμπεριλαμβανομένου τους αναγνώστες ετικετών, 2 ασύρματοι αναμεταδότες και PIRCAM.

Ο ανιχνευτής DS-PDP15P-EG2-WE που περιλαμβάνει το kit, αποδίδει εμβέλεια 15 μέτρα σε 85 μοίρες άνοιγμα, έξυπνο έλεγχο περιβάλλοντος και προηγμένη ψηφιακή επεξεργασία σήματος.