Παρουσιάσεις υλικών

Ajax ReX 2 – Ο εξελιγμένος αναμεταδότης του συστήματος Ajax

Το ReX 2 είναι ο νέος και εξελιγμένος αναμεταδότης σήματος του ασύρματου συστήματος Ajax που ήρθε για να καλύψει την ανάγκη για υποστήριξη οπτικής επιβεβαίωσης σε μεγάλες αποστάσεις.

Το ReX 2 συνεργάζεται με όλα τα περιφερειακά και τους ανιχνευτές MotionCam και MotionCam Outdoor. Έτσι, μπορείτε πλέον να αξιολογήσετε καλύτερα πότε ένα συμβάν αποτελεί πραγματική απειλή και πότε απλά προκλήθηκε από σφάλμα ή λάθος χρήση με τη βοήθεια των εικόνων που αυτοί αποστέλλουν.

Για εγγυημένη παράδοση των σημάτων στο Hub 2 ή το Hub 2 Plus, το ReX 2 είναι εξοπλισμένο με 4 κεραίες και υποστηρίζει 2 πρωτόκολλα επικοινωνίας. Το Jeweller που είναι υπεύθυνο για τη μετάδοση των συναγερμών και το Wings για τη μετάδοση των εικόνων. Η μετάδοση του συναγερμού γίνεται άμεσα μέσα σε μόλις 0,3 δευτερόλεπτα, ενώ η μετάδοση της πρώτης φωτογραφίας γίνεται σε λιγότερο από 13 δευτερόλεπτα. Εδώ πρέπει να τονιστεί ότι το ReX 2 (όπως και το ReX αντίστοιχα) μπορεί να συνδεθεί μόνο σε hub και όχι σε κάποιο άλλο range extender.