Παρουσιάσεις υλικών

Ajax MotionCam Outdoor PhOD – Η αναβάθμιση του πλέον επιτυχημένου συστήματος PIR & κάμερας

Πρόκειται για τον ασύρματο εξωτερικό ανιχνευτή κίνησης PIR με ενσωματωμένη κάμερα για οπτική επιβεβαίωση και έξυπνο αλγόριθμο προστασίας από ψευδείς συναγερμούς, αγνοώντας δέντρα, φυτά και μικρά ζώα.

Το MotionCam Outdoor PhOD αποτελεί την νέα λύση της Ajax για ανίχνευση σε εξωτερικούς χώρους παρέχοντας παράλληλα και οπτική επιβεβαίωση χάρη στην ενσωματωμένη κάμερα υψηλής ευκρίνειας διαθέτοντας 3 τρόπους λήψης φωτογραφιών : για επαλήθευση συναγερμού, κατά σενάριο και κατά βούληση.

Το Photo on Demand επιτρέπει στους χρήστες να τραβούν φωτογραφίες με τις ενσωματωμένες κάμερες των ανιχνευτών κίνησης Ajax. Με αυτήν τη λειτουργία, οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση του χώρου. Ανάλογα με τις ρυθμίσεις, οι φωτογραφίες μπορούν να ληφθούν ανά πάσα στιγμή ή όταν οι ανιχνευτές βρίσκονται σε λειτουργία οπλισμού. Χάρη στην ενσωματωμένη κάμερα υψηλής ευκρίνειας με δύο επιλογές ανάλυσης (640 x 352 pixels ή 320 x 176 pixels) , υπάρχει η δυνατότητα λήψης έως 5  φωτογραφιών ανά συμβάν.

Διαθέτει ευρυγώνιο φακό 105° ,γωνία κάλυψης αισθητήρα 90° και εμβέλεια έως 1700m σε ανοιχτό χώρο .  Το ύψος τοποθέτησης είναι από 80 έως 130 cm . Το Ajax MotionCam Outdoor (PhoD) είναι συμβατό με κεντρικές μονάδες HUB 2/HUB 2 PLUS/HUB Hybrid και αναμεταδότη REX 2.