Παρουσιάσεις υλικών

Ajax MotionCam – Ασύρματος ανιχνευτής PIR εσωτερικού χώρου με ενσωματωμένη κάμερα

Με τους ανιχνευτές MotionCam της Ajax ο κάθε χρήστης θα γνωρίζει ανά πάσα στιγμή την κατάσταση στον χώρο του πριν ο κάθε εισβολέας καταλάβει τι έχει συμβεί! Η μονάδα που συνδυάζει ανίχνευση κίνησης και λήψη βίντεο, με το που ανιχνεύσει κίνηση, θα λαμβάνει μια σειρά από διαδοχικές
φωτογραφίες όπου θα αποστέλλονται στον χρήστη προκειμένου να αξιολογήσει την κατάσταση!

Το MotionCam χρησιμοποιεί ταυτόχρονα δύο εξειδικευμένα πρωτόκολλα. Το Jeweller για την αποστολή άμεσων συναγερμών και το Wings για γρήγορη παράδοση εικόνων. Το πρώτο στιγμιότυπο του συμβάντος, θα ληφθεί εντός 9 δευτερολέπτων από την ανίχνευση κίνησης!

Η κάμερα ενεργοποιείται μόνο όταν ανιχνευθεί κίνηση, ενώ τα δεδομένα που καταγράφονται κωδικοποιούνται τόσο κατά τη μεταφορά όσο και κατά την αποθήκευση, παρέχοντάς σας τη μέγιστη ασφάλεια.

Η εγκατάσταση του MotionCam μπορεί να γίνει σε απόσταση έως και 1700 μέτρων από το Hub2 (σε ανοιχτό χώρο) αποκτώντας οπτικό έλεγχο ακόμα και των πιο κρίσιμων περιοχών. Ο νέος ανιχνευτής διακρίνεται για την υψηλή λειτουργική απόδοση με έως και 4 χρόνια διάρκεια ζωής της μπαταρίας!