Παρουσιάσεις υλικών

AJAX KEYPAD PLUS – Ταχύτατη και απλή χρήση με κομψή σχεδίαση

Το Ajax KeyPad Plus είναι το νέο ασύρματο πληκτρολόγιο του συστήματος Ajax εφοδιασμένο με συσκευή ανάγνωσης RFID κάρτας. Αποτελεί ένα συνδυασμό κομψού σχεδιασμού, προηγμένης τεχνολογίας κρυπτογράφησης και επεξεργασμένης εμπειρίας χρήστη για μια πιο απλή και προστατευμένη διαχείριση ασφαλείας.

Οπλίστε και αφοπλίστε τον συναγερμό Ajax, ενεργοποιήστε τη Νυχτερινή λειτουργία και διαχειριστείτε συγκεκριμένες ομάδες με την κάρτα Pass ή το Tag. Για τον γρήγορο και ασφαλή προσδιορισμό των χρηστών, το KeyPad Plus διαθέτει την τεχνολογία DESFire που αποτελεί την καλύτερη λύση στην κατηγορία ανέπαφης επικοινωνίας για την αναγνώριση ενός χρήστη με κάρτα ή tag. Η φωτεινή και η ηχητική ένδειξη του Ajax KeyPad Plus, επιτρέπουν τον έλεγχο της κατάστασης ασφαλείας χωρίς την εφαρμογή Ajax, ενώ η ένταση και η φωτεινότητα του οπίσθιου φωτισμού είναι ρυθμιζόμενες.

Τέλος μπορούν να ορισθούν προσωπικοί κωδικοί πρόσβασης για τον κάθε χρήστη του συστήματος με αποτέλεσμα να γνωρίζουμε ποιος και πότε οπλίζει/αφοπλίζει το σύστημα, καθώς το όνομα του χρήστη εμφανίζεται στην ειδοποίηση και στο αρχείο καταγραφής συμβάντων. Το Pass ή το tag μπορούν επίσης να καταχωρηθούν σε έναν συγκεκριμένο χρήστη με καθορισμένα δικαιώματα για τον έλεγχο της ασφάλειας συγκεκριμένων ομάδων (partition) ή ολόκληρου του συστήματος.